среда, 29. април 2009.

Fluchtquartier I






Handy-Photos (Nokia 6120 classic): Miroslav B. Dušanić - Fluchtquartier I

10 коментара:

syntaxia је рекао...

Wunderschön!! :-)

..grüßt dich Monika

Petros је рекао...

Gärten: Land in Sicht.
Land: Außer Sichtweite.
Landschaft.
Land schafft.
Gartenland schafft
Fluchtpunkte.

Gruß
Petros

Savko Pećić Pesa је рекао...

Нисам знао да добро фотографишеш пријатељу.Добра букети цвијећа.

Elsa Rieger је рекао...

Ohja, das tut gut!

Eben zurück aus dem Wald,
ELsa

Catilustre је рекао...

Las "no me olvides" !! mis preferidas!
qué bonitas todas!

Миррослав Б Душанић је рекао...

Драги пријатељу,

моје фотографије немају никакве везе са техником фотографисања - то су само успутни снимци са тзв. приручним камерама (у овом случају мобилни телефон)... ја сам заљубљеник мотива (некада боје и форме, некада линије...), моји снимци су чиста импровизација, можда експеримент... Са „правом“ камером не вјерујем да бих и знао да се снађем (мада посједујем једну бољу аналогну МИНОЛТУ и даље фотографишем „дилетантски“...)

...но морам ти рећи: твоја хвала ми годи!

Миррослав Б Душанић је рекао...

… meine Aufnahmen sind für die geschulten Augen nur Abfallprodukte, aber…mich interessieren Motive (Farben, Linien und Formen) - die Technik (mit allen dazugehörenden) überlasse ich lieber den Fachmännern…

Анониман је рекао...

Dragi Miro,
Nije bitna dobra kamera koliko je bitno dobro oko koje zapaža lijepe stvari,a da okom možemo fotografisati i poslije nekome pokazati lijepu sliku bilo bi najbolje,ali kako nije tako dobro je imati bilo kakvu kameru pa makar i mobilni.
Lijepe detalje si nam pokazao ovim snimcima a i ja već neko vrijeme se bavim amaterskim snimanjem idiot kamerom nekih detalja iz prirode pa ako budeš imao vremena možeš pogledati a odatle možeš vidjeti i Savkov link sa njegovim slikama na Panoramiu.

http://www.panoramio.com/user/2732205

Pozdrav

Pero

Миррослав Б Душанић је рекао...

Баш лијепо...поново ми се јавља комшилук!

Наравно Перо да ти имаш право... Ја нисам професионални занесењак који више обраћа пажњу на техничке могућности своје камере и квалитет снимка (част појединцима), а заборави на оно што снима... Ја не презам од тог да направим снимке нечега што више спада у домен естетски ружног, и на тај начин изразим свој поглед на овај свијет - своја запажања, осјећања итд. Све ове фотографије, сви ови снимци „једног мига ока“ (тренутка) су мени веома битми, па сам их зато и објавио у мом блогу...

Хвала ти на послатоме линку - ја сам га учитао у мој блог и сада ми је у сваком тренутку доступан.

Lara Rostov је рекао...

Prelepe slike